About us

Only available in Dutch, yet.

Wie wij zijn:

Wij zijn een groep vrienden die samen DutchiesOutbreak begonnen zijn toen onze oude groep gesplitst werd. Samen zijn we toen als jeugdige groep verder gegaan onder de naam DutchiesOutbreak. DutchiesOutbreak is een groep/team/clan die als centrale game Call of Duty speelt, en daarnaast spelen we ook vele andere games. DutchiesOutbreak host ook meerdere Call of Duty servers, hoofdzakelijk nog Call of Duty 4 omdat deze game nog dedicated servers ondersteunt.

Community:

Sinds vorig jaar hebben we nu ook een community voor alle spelers die op onze servers spelen en/of op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws over DutchiesOutbreak. We hebben een speciaal community forum voor onze spelers die daar van alles kwijt kunnen en op de hoogte kunnen blijven van bepaalde veranderingen. Join onze community nu en registreer op ons forum en/of join onze community via Xfire

Servers:

DutchiesOutbreak host ook zijn eigen cracked servers voor Call of Duty 4 waarvan 2 Promodlive211 Search & Destroy servers met normale rules 6 vs 6 public. Daarnaast hebben wij onze oorspronkelijke hardcore Team Deathmatch server met teams 12 vs 12 die verschillende mappen draait van Call of Duty 4 met de optie tot stemmen voor een andere map. We hebben ook een Sniper Only server die Promod draait met verscheidende custom maps.

Verandering: 85.113.239.197 (of gebruik server.dutchiesoutbreak.nl zodat toekomstige wijzigingen automatisch gaan)

De DutchiesOutbreak server moet binnenkort verhuizen naar een andere locatie wegens persoonlijke redenen, dit houd in dat ons ip veranderd je kunt dan onze servers niet meer joinen met het oude ip adres. We zullen vroegtijdig het nieuwe ip en nieuwe informatie hier plaatsen dus blijf de site in de gaten houden!